Velkommen til Kennel-Fak`s Jaktlabrador.

Tornado

Her Rubi i Irland.

Irsk Unghundmesterskap (derby) 

Da har Rubi vært i aksjon i irland,det ente med en fin 4 vinner plasering som jeg er meget stolt for at hun klarte.Hun er bare 18 måneder så dette er en flott prestasjon av en så ung hund.

 

 

 

 

DANSK UNGHUNDMESTER 

 

Da har Tornado av Faks vært i Danmark og gjort reint bord på det Danske Unghundmesterskapet (Derby).Totalt var det 71 startende denne dagen, der de beste unghundene fra Skandinavia var møtt opp. Tornado var 1 av 6 som klarte å komme gjennom grunnomgangene, og lå som nr 2 før finalen. I finalen gjorde hun alt rett og hentet inn det ene poenget, ikke en pote ble trakket feil her sier rykene. Takker Jes som førte henne for meg, meget godt jobbet av både to og firbeinte.

 

ÅRET 

 

 2014 har vært et supert år for Kennel Fak`s.Våres 3 unghunder Fak`s Delanora, Fak`s Splint og Tornado av Fak`s har alle tre vært på en del jaktprøver med stor suksess. 1 premier har nesten haglet inn på merittlistene og alle 3 er klare for Elite klasse allerede.

Dette må sies å være i overkant av forventet av så unge hunder. Nor å Splint bare 2 år og Tornado bare 19 måneder.

Alle 3 er Optigen testet for arvelige sykdommer,Øyelyst frie.Hd frie,Ad frie så dette kommer til å bli gode avlshunder i fremtiden.

De har også vært på prøver i Danmark med gode resultater.